• gsfsw1
  • gsfsw22
  • gsfsw33
  • Headquarters of V&H

Sugeng rawuh

Vales lan Hills Biomedical Tech. Ltd. (V&H), dununge ing BDA International Park, BEIJING, wis dadi salah sawijining pangembang teknologi ECG adhedhasar PC sajrone 20 taun kepungkur. V&H tetep menehi sumber daya sing apik kanggo nyedhaki ide ide kesederhanaan sing canggih ing desain produk lan disiplin manajemen ing kontrol kualitas. V&H biasane melu piranti ecg Wireless kanggo aplikasi iOS, PC-ECG, Workstation ECG, Tes Stres ECG, Digital EEG Series lan Monitor Tekanan Darah Ambulatori.

Ndeleng Kabeh

Produk sing Ditampilake

Rawuh Anyar